Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

У Франкфурті пройшла офіційна презентація Seat Arona

Компактний кроссовер побудований на платформі хетчбека В-класу продовжує підкорювати європейських автолюбителів і займати лідируючи позиції у авторитетних рейтингах найкращих автомобілів за співвідношенням ціна/якість. Крім компактних розмірів та практичності, Seat Arona наділено непоганими їздовими якостями, тому саме він став головною зіркою стенду іспанського бренду на цьогорічному Франкфуртському авто шоу.

Слідом за кроссовером на ім’я Ateca в модельному ряді компанії Seat з’явився найменший представник позашляховиків під назвою Arona. Очікувано для багатьох, Seat Arona виявився значно дешевшим ніж його старший брат. Іспанський кроссовер одразу почали порівнювати з новачками з Кореї Hyundai Kona та Kia Stonic, які так само мають непоганий зовнішній вигляд та досить привабливу базову вартість. Доречи не потрібно скидати з рахунку і таких відомих конкурентів як Nissan Juke та Renault Captur.    

Seat Arona побудовано на платформі MQB AO, яка вже відома серед шанувальників автомобілів концерну Volkswagen. Габаритна довжина кроссовера складає 4 метра і 20 сантиметрів. Об’єм багажного відсіку дорівнює 400 літрів. Загальні розміри Arona найбільші серед усіх представників В-класу.

Під капотом у Arona може встановлюватись бензиновий або дизельний двигун з турбонаддувом. Базовим силовим агрегатом стане 1-літровий бензиновий мотор на 95 к.с., який комплектується переднім приводом та 5-ступеневою механічною коробкою перемикання швидкостей. Слідом за цим несерйозним агрегатом іде більш потужна версія на 115 к.с. Разом з 6-ступеневою механікою виробник пропонує за доплату 7-ступеневий робот DSG. Найпотужнішою силовою установкою поки що буде 1,5-літровий мотор на 150 к.с. Саме з ним можна замовити систему повного приводу, що нарешті робить з передньопривідного автомобіля міський позашляховик. Також до складу агрегатів нового Seat Arona потрапив турбодизель об’ємом 1,6 літри на 95 або 115 к.с. В якості опції на 95-сильний автомобіль встановлюється автоматична коробка перемикання швидкостей.

Інтер’єр Seat Arona дуже схожий на той, що ми вже бачили у хетчбеку на ім’я Ibiza. Матеріали обробки салону не вражають, але і визнати їх незадовільної якості ми не можемо. Крім деяких сучасних атрибутів, позитивний настрій дарує архітектура торпедо та ергономіка, яка тут заслуговує найвищих оцінок.

За аналогією з молодшою сестрою, новачок отримає на вибір декілька модифікацій, які мають наступні назви - S, SE, SE Technology, FR та Xcellence. В залежності від пакету опцій, кроссовер може бути бюджетним автомобілем для незаможної сім’ї або розкішним повнопривідним малюком для забезпеченої молоді…

 

 

20.09.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

У Франкфурті пройшла офіційна презентація Seat Arona

Політика конфіденційності